Om mig

Jag heter Carina Öman och driver Stilla balans & Harmoni sedan hösten 2019. Jag har min verksamhet i Ulricehamn på Rödboksgatan 11. Här har jag ett behandlingsrum samt min yogasal. Jag arbetar även ut mot företag och utformar evenemang efter önskemål till ex möhippa, svensexa, födelsedag och om man vill hitta på något med familjen.

Jag har under hela mitt yrkesverksamma liv arbetat med människor. De första 22 åren arbetade jag inom äldreomsorgen som undersköterska. Jag utbildade mig under tiden inom ledarskap och har de sista 8 åren arbetat som enhetschef inom socialpsykiatri, LSS och äldreomsorg. Jag sa upp min tjänst som enhetschef för att ägna mig åt det jag brinner mest för, att hjälpa människor att må bättre. Under åren som gått har jag sett många människor bli sjuka på grund av stress, inklusive mig själv. För några år sedan hamnade jag i en utmattningsdepression och bland annat med hjälp av yogan fick jag min kraft tillbaka.

Mitt syfte och mål med alla mina behandlingar och yogan är att hjälpa människor att bättre hälsa och förstå vikten av att ta hand om sig genom återhämtning, stillhet och att ge kroppen förutsättningar att kunna läka. Dagens stressade samhälle och att alltid vara uppkopplad ger oss inte den vila vi behöver, det behöver vi hjälp med.

Har du några frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA